Bij ons staat u nooit voor vervelende verrassingen

photo3.jpg

WAAROM BRANDWERENDE APPLICATIES?

Voorop bij brandpreventie staat het voorkomen van doorslag wanneer in een ruimte brand ontstaat. Voor deze brandscheiding zijn drie aspecten van belang. Ten eerste moeten stalen dragers met glasvezelplaten worden bekleed. Ten tweede wordt brandcompartimetering bereikt door brandwerende wanden, plafonds en vloeren te plaatsen. En tot slot moeten alle sparingen voor de doorvoer van kabelgoten, luchtkanalen leidingen brandwerend worden afgewerkt.
Als deze sparingen niet brandwerend zijn gemaakt, kunnen vuur, rook en giftige gassen zich snel verspreiden naar bijvoorbeeld vluchtwegen en andere afdelingen van een gebouw, zelfs als er geen ruimte tussen doorvoer en sparing is. Leidingen, luchtkanalen en kabelgoten vervormen, smelten of verbranden door de hitte immers in luttele minuten. Daardoor ontstaat er alsnog een grote opening in de brandscheiding.
D&D Brandwerende Applicaties levert en monteert complete brandwerende systemen. Voor het brandwerend maken van sparingen werken we onder andere met brandmanchetten en firewraps. Zie hiervoor ook onze productpagina.

De regelgeving voor brandveiligheid verandert continu. D&D is echter door bijscholing altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En vanzelfsprekend levert D&D voor ieder project een juiste brandwerende oplossing op maat.

 

DE JUISTE BRANDWERENDE OPLOSSING VOOR U

BRANDVEILIG MET D&D

inner_bg3.jpg

advies op maat

Elk gebouw heeft zijn eigen specifieke kenmerken.
Bestaande bouw is anders dan nieuwbouw. In oude gebouwen zijn bijvoorbeeld vaak houten balken verwerkt. In nieuwbouw is al rekening gehouden met de normen voor brandpreventie. Overheidsgebouwen zijn anders ingedeeld dan ziekenhuizen of penitentiaire inrichtingen. Elk gebouw kent daarom zijn eigen eisen waar het om brandwerende oplossingen gaat.

U kunt D&D zowel inhuren voor uitsluitend advies over brandpreventie als voor de uitvoering van een project.

afspraak maken

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek?

ADVIES@DND-APPLICATIES.NL+31 6 38 750 930

ONZE WERKWIJZE

BLIJVENDE ZORG EN ONDERHOUD MET DE
SPECIALE D&D-APP

_MNR6149 copy.jpg

stap 1: Rapportage en offerte

Wij starten altijd met een brandscan, waarin we de situatie inspecteren en de wensen van de klant of bouw- en woningtoezicht inventariseren. Moet de brandwerendheid bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten zijn?
Op basis van onze rapportage maken we een passende offerte voor u.

 

stap 2: Werk in uitvoering

Nadat we een zakelijke overeenkomst hebben, gaat D&D aan de slag. Kwaliteitsbewaking en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons voorop. Wij zijn daarbij stipt op tijd, komen onze afspraken na en werken schoon en zonder geluidsoverlast. 'Zo schoon is het hier nog nooit geweest,' horen we regelmatig van klanten, als we klaar zijn.

 

stap 3: Up to date met de D&D-app

Via de webportal op deze website hebben klanten toegang tot hun eigen pagina's. Middels dit webportal en de speciale app kunnen wij blijvende zorg en onderhoud verlenen. Digitaal vindt zowel de klant als D&D hier het hele dossier met logboek, certificaten, foto's en de geschiedenis van het gehele project. Altijd actueel!

 

D&D

BRANDPREVENTIE
OP MAAT

ADRES

Belcantoweg 54
5245AE Rosmalen

CONTACT

Danny van Drunen
+31 6 38 750 930

 

Dennis Beset
+31 627 286 492