Groot genoeg om alle mogelijk opdrachten aan te kunnen nemen, klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn

D&D: Danny en Dennis

Na jarenlange werkervaring in brandwerende preventie, startten Danny van Drunen en Dennis Beset in 2009 hun eigen bedrijf:  D&D Brandwerende applicaties. Ondertussen werken de twee directeuren samen met een enthousiast team van tien man, stuk voor stuk op en top gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie. D&D heeft in de loop der jaren zijn expertise opgebouwd in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, renovatie en onderhoud.

Dat het team van D&D prettig en vol energie samenwerkt, blijkt er wel uit dat ze elkaar ook buiten werktijd opzoeken als wielrennersclub. Waar ze harder racen? Volgens D&D is snelheid en precisie overal hun motto!

Daar staan wij voor

'Brand is zo gruwelijk en alles verwoestend gevaarlijk,' aldus Danny van Drunen. 'Het voelt goed om die schade zoveel mogelijk te kunnen beperken door brandpreventie. Dat het werkt, bleek onlangs nog in een grote zorginstelling. Verder dan de ruimte, waar de brand uitbrak, is het vuur niet gekomen. Gelukkig waren er geen personen bij betrokken.'

Afspraken nakomen, 24/7 beschikbaar zijn, perfect werk afleveren en geen geluidsoverlast en stof veroorzaken in panden met werknemers, daar staat D&D voor. Laat opruimen maar aan hen over. De schoonmaakploeg heeft daarna niets meer te doen. Ook door de eigen bedrijfskleding maakt het personeel van D&D een schone en aangename indruk. En dat is fijn voor alle partijen.

 • "Pas als de klant tevreden is, zijn wij
  het ook"

  DANNY VAN DRUNEN
  Directeur

ontmoet ons team

D&D IS TROTS OP HAAR
WERKNEMERS

IMG-20150524-WA0035.jpg

EN BUITEN WERKTIJD RACEN WIJ GEWOON VERDER!

 • Medewerker foto van Willem de Heer

  Willem de Heer

  buitendienst medewerker

 • Medewerker foto van Danny van Drunen

  Danny van Drunen

  Directeur

D&D

BRANDPREVENTIE
OP MAAT

ADRES

Belcantoweg 54
5245AE Rosmalen

CONTACT

Danny van Drunen
+31 6 38 750 930

 

Dennis Beset
+31 627 286 492